2009. október 4., vasárnap

Szánd rá magad az online társkeresésre

Ez a legnehezebb szinte az egészben. Amíg valaki nem próbálta, szinte mindenki idegenkedik ettől az ismerkedési lehetőségtől. Ahhoz szokták hasonlítani, amikor újságban feladnak hirdetést, majd következik egy-két levélváltás, telefonbeszélgetés majd a találka. Pedig az online ismerkedés sokkal részletesebb képet ad egy ismerkedni kívánt személyről, és ott egy közösségben érezheted magad, nem vagy egyedül. Az újsághirdetés valóban nem kelt valami jó érzést az emberben, hiszen olyan mintha - idézőjelben - árulnád Magad: hahó itt vagyok, x éves vagyok, keress meg ha akarsz valakit magadnak... Valami hasonló.

Interneten viszont amikor belépsz egy társkereső rendszerbe, rögtön láthatod mennyien vannak akik társat szeretnének találni, tudom persze-persze akad köztük átverés is, de most gondolj bele: másféle ismerkedésnél például ha diszkóban megismersz valakit, az nem lehet akár egy szemétláda, átverős fajta? Összejössz vele egy este, majd találkoztok később pár nap múlva, mi a garancia rá, hogy nem csak azt akarja Tőled?

Megvannak rá a módok és taktikák hogyan lehet minimálisra csökkenteni annak az esélyét, hogy egy szélhámossal találkozz.
Hangsúlyozom a sok-sok ezer regisztrált társkereső között igen minimális a szélhámos, sokszor a telefonbeszélgetéseknél tovább nem is mennek (VOLT BENNE TAPASZTALATOM). Túlnyomórészt igenis igazi kapcsolatot kereső emberkéről van szó.

Szánd rá magad az online tárkeresésre!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése