2009. október 4., vasárnap

A döntés - Felkészülés 1.

Muszáj eldöntened konkrétan, most akarsz társat magadnak vagy nem. Nem indulhatsz úgy neki a társkeresésnek, hogy majd lesz ami lesz. Vagy találok valakit vagy nem - ez így nem megy.

Ha csak ímmel-ámmal keresed a társad, nagyon nehezen fogsz ráakadni, legalábbis sokszorosan kisebb az esélyed, mintha rászánod magad: igenis megfogom találni azt az embert, akivel szeretném leélni az életem.

Véget is vethetsz az eddigi teóriádnak, majdcsak összetalálkozok egyszer Vele, valahol és valamikor. Biztos így lesz! El kell hogy keserítselek, abból nem lesz semmi. Kb. annyi esélye van mintha a lottó ötösnek, hogy befusson az éteredbe az az igazi akit Te elképzelsz. Bár ha jól meggondoljuk, ha van rá pár évtizeded akár ki is várhatod. Ha nincs akkor viszont kösd fel a gatyaszárad és ne ülj tétlenül.

Döntsd el mit akarsz: igazi komoly párkapcsolatot találni vagy ücsörögni sírni-ríni magányosan és panaszkodni a barátnőknek lefárasztva őket jó alaposan.

Döntsd el és vágj bele, ne 1 év múlva, ne 1 hónap múlva, ne Karácsony után, ne a jövőhéten, hanem most azonnal.


Hogyan készülj fel az internetes ismerkedésre?

1. Döntsd el akarsz-e társat, férjet találni magad mellé?

2. Légy határozott! Igenis megfogom találni az igazit!!

3. Tudd, kit keresel! Jellemezd leendő párodat!

4. Készülj fel, a kompromisszumkötésre! Nem lesz minden tökéletes, lesz amiből engedned kell!

5. Könnyedén kell venni a sikertelen találkozást, újabb nap jön, újabb lehetőségekkel. (Vagy akár még aznap:))).

6. Készülj fel: nem tetszhetsz mindegyik férfinek! Úgyanúgy ahogy Neked sem tetszik minden férfi!

Szánd rá magad az online társkeresésre

Ez a legnehezebb szinte az egészben. Amíg valaki nem próbálta, szinte mindenki idegenkedik ettől az ismerkedési lehetőségtől. Ahhoz szokták hasonlítani, amikor újságban feladnak hirdetést, majd következik egy-két levélváltás, telefonbeszélgetés majd a találka. Pedig az online ismerkedés sokkal részletesebb képet ad egy ismerkedni kívánt személyről, és ott egy közösségben érezheted magad, nem vagy egyedül. Az újsághirdetés valóban nem kelt valami jó érzést az emberben, hiszen olyan mintha - idézőjelben - árulnád Magad: hahó itt vagyok, x éves vagyok, keress meg ha akarsz valakit magadnak... Valami hasonló.

Interneten viszont amikor belépsz egy társkereső rendszerbe, rögtön láthatod mennyien vannak akik társat szeretnének találni, tudom persze-persze akad köztük átverés is, de most gondolj bele: másféle ismerkedésnél például ha diszkóban megismersz valakit, az nem lehet akár egy szemétláda, átverős fajta? Összejössz vele egy este, majd találkoztok később pár nap múlva, mi a garancia rá, hogy nem csak azt akarja Tőled?

Megvannak rá a módok és taktikák hogyan lehet minimálisra csökkenteni annak az esélyét, hogy egy szélhámossal találkozz.
Hangsúlyozom a sok-sok ezer regisztrált társkereső között igen minimális a szélhámos, sokszor a telefonbeszélgetéseknél tovább nem is mennek (VOLT BENNE TAPASZTALATOM). Túlnyomórészt igenis igazi kapcsolatot kereső emberkéről van szó.

Szánd rá magad az online tárkeresésre!

Nekem való az internetes társkeresés?

Ha nem tudod, válaszolj a következő kérdésekre:

Unod már az egyedüllétet?
Szeretnél már komoly kapcsolatot létrehozni?
Szeretnéd, ha minél hamarabb megtalálnád az igazit?
Sürget az idő, mert elmúltál már 30 éves?
Családra vágysz, de nincs meg hozzá a megfelelő társ?
Nincs kedved buliba menni és a sok fiatal között kiszúrni a korodbelieket és stírölgetni?
Nem akarsz a bulikban részeg és dohányfüst szagú férfiakkal ismerkedni?
Utálod a füstös helyeket?
Szeretnéd otthon nyugalomban kiválasztani a sok jelöltből kivel szeretnél találkozni?
Nincs időd eljárni társaságba, ismerkedési céllal?
Nem szereted a direkt személyes ismerkedést?
Inkább megismernéd a férfit először levelek és telefonbeszélgetések alapján és azután kicsit felszabadultabban szeretnél találkozni személyesen is a jelölteddel?
Szeretnél az ország másik részén élni?
Van otthon internetcsatlakozási lehetőséged? (Ha nincs ez nem lehet akadály, menj és azonnal intézd el hogy tudj otthonról internetezni.)


Ha ezekre a kérdésekre legalább felére igennel válaszoltál, Neked való az internetes társkeresés. Ha igazán komolyan gondolod, nem hagyhatod ki ezt a lehetőséget.

2009. október 2., péntek

Az idő sürget a társkeresésben

Igen, a hónapok csak telnek, pláne ha már az évek is telnek, és Te egy társsal szeretnéd leélni az életed, nem egyedül. Már nagyon magányos vagy, sokszor jól esik csak úgy felhívni valakit, bárki is az a telefonlistáról, és csak úgy beszélgetni, megosztani pár élményedet mással, és meghallgatni mást. Jaj de jó ez! Valaki meghallgat, és biztat, hogy ne add fel.