2009. szeptember 28., hétfő

Hol ismerkedhetsz 30 év felett?

Nézzük, hol tudsz ismerkedni, ha hosszútávú kapcsolatot szeretnél létrehozni.

Az embernek rögtön a bulik jutnak eszébe, hiszen régen csak ott lehetett ismerkedni új emberekkel. Viszont ma már a bulizós korosztály, legalábbis akik diszkókba járnak, igencsak fiatalok, sőt egyre fiatalabbak. Már 13 évesen is éjszakáznak a gyerekek. Talán még találunk egy-két 30-as korosztályból való emberkét, de valljuk be, ha már Te magad is elmúltál 30 éves, és szeretnéd megtalálni életed párját, akivel akár leélheted életed hátralevő részét, akkor igencsak kicsi eséllyel indulsz egy diszkóba társkeresési céllal. A saját véleményem, ha már eddig húzódott a párod megtalálása, (úgy értem ennyi évesen kell, hogy megtaláld), nem hiszem hogy egy 30 év feletti férfinek diszkóban lenne a helye.
Arról ne is beszéljünk, mi megy manapság a diszkókban, ital, cigi, drog....
Na ne!!! Ugye nem gondolod komolyan, hogy ebben a társaságból akarod kiszúrni a párod?

Lehet, hogy valakivel összejössz, de ha Te nem is, a férfi ivott alkoholt, nem biztos hogy egy-két éjszakánál tovább akarná, hogy tartson az ismerettség.

Szóval diszkó kilőve!

Ismerkedési lehetőségnek egyik legjobb a munkahelyi ismerkedés. Ez jó ha olyan munkahelyed van, ahol vegyesen dolgoznak férfiak és nők is, és olyan színvonalú a munka, amilyenből szeretnéd ha párod kikerülne. Például, ha boltban dolgozol eladóként, nem biztos hogy épp egy másik eladót szeretnél párodul tudni vagy egy raktárost, hanem éppen egy hivatalban dolgozó pasit.

Ez viszont nem sok embernek adatik meg, hogy a munkahelyén találja meg az igazit, vagy legalábbis a munkájához kötődően.
Szóval ez nagyon kevés számú embernek szokott sikerülni.

További ismerkedés?

Valaki leszólít az utcán, vagy egy kávézóban? Na persze, és pont olyan amilyen tulajdonságokkal elképzelted a nagy Őt. Ha-ha kacagnom kell :). Na jó kb annyi az esélye, mint a lottó ötösnek.

Jó lehetőségnek tűnik még ha jársz valamilyen közösségbe, gondolok itt valamilyen sport tevékenységre, pl.: edzőterembe, vagy teniszezni, vagy fallabdázni stb. Talán itt még van esélyed, hiszen máris akad egy közös pont, egy közös téma kettőtök között, maga a sport amit űztök.

De valljuk be valahogy 30 év felett, munka mellett, igen kevesen járnak rendszeresen sportolni, a pénz részéről meg ne is beszéljünk. Viszont mint lehetőség nagyon jónak tűnik. Ha eddig nem sportoltál, kezdj el valamit és járj nyitott szemmel.

Végül elérkeztünk a blog témájához, ami az internetes társkeresés.
Tudom sokmindenkinek ez nagyon idegennek tűnik és kellemetlen helyzetek forrásának.
Pedig ha jól belegondolsz, itt megadott paraméterek alapján, a legkönnyebben választhatod ki a Neked megfelelő férfit. Arra kell felkészülni, hogy nem rögtön az első fog sikerülni, bár megjegyzem ilyen ismerősöm is van, hanem majd több próbálkozás után, miután már tapasztalatod is lesz, meglátod sikerülni fog kifogni a nagy halat :).

Hogy hogyan készülj fel az internetes társkeresésre, és hogyan kezdj neki, a következő napokban fogom leírni.

Kívánok Neked szerencsés társkeresést és sok boldogságot!

Találd meg Őt!

Van más ötleted is ismerkedésre? Írd meg a hozzászólásokban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése